“Никой не е пълно шест” – моноспектакъл на Шекерова на 23 август в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
6-3„Никой не е пълно 6“ е проект на актрисата Иванка Шекерова и Елин Рахнев. Двамата винаги уточняват, че са съавтори в идеята и осъществяването на отличното представление, което няма аналог в родния арт афиш. Част от лятното турне на „Никой не е пълно 6” е бутиковата сцена в Къщата на Архитекта в Стара Загора. Спектакълът гостува в Града на липите по покана на АртЕриа.

„Роди се Стоянка Мутафова на XXI век“ – това са отзивите от софиийската премиера в Студио 5.

Ефектната брюнетка е безкрайно комична, но и драматична като Райна Апостолова-Поборникова от Копривщица. Героинята й е родена във втората къща до първата пушка и се озовава в големия град, за да учи на родолюбие. Една жена – супергерой, койято води любовни битки и ги печели.

На 23.08., петък, старозагорската публика ще чуе четирите й истории за любовта, разочарованията, трепетите на сърцето и кипването на барута. Истории, в които всеки може да припознае частица от себе си, да намери отговори, да се пукне от смях, да поплаче, да пее с пълно гърло и бурно да коментира.

Вижте повече на https://www.facebook.com/events/1654520474683255/

Вратите се отварят в 19:00 ч.
Начало: 19:30 ч.
Вход на място: 12 лв.
Запазете седящи места предварително на телефон 0886 352 273.
Пространството е уютно, местата са ограничен брой.

One woman show на Шекерова
По идея на Елин Рахнев
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн