Спират водата за ремонт и промивка на 5 и 6 юни в селата Голям дол, Верен, Марково и Горно Ботево

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
__ViK_sq“Водоснабдяване и Канализация” ЕООД гр. Стара Загора съобщава на жителите на с. Голям дол, Верен и Марково, че в резултат на авария на трафост на ПС „Голям Дол“ ще бъде спряно водоподаването към трите села от 12.00 часа на 05.06.2019 до 12.00 часа 06.06.2019 г.

„ВиК” ЕООД Стара Загора се извинява за причиненото неудобство и препоръчва на всички свои абонати да се съобразяват с въведените ограничения и да не правят излишни презапасявания с питейна вода.

“Водоснабдяване и Канализация” ЕООД гр. Стара Загора съобщава на жителите на с. Горно Ботево, община Стара Загора, че във връзка с влошени качества на водата по химични и микробиологични показатели ще бъде спряно водоподаването за селото на 06.06.2019 от 09.00 часа до 17.00 часа.

Ще бъде извършена промивка и дезинфекция на водопроводната мрежа и водоемите за отстраняване на проблема. На населението ще се осигури вода за питейни нужди чрез водоноска до отчитане на отрицателен резултат по микробиологични показатели.

ИНЖ. РУМЕН РАЙКОВ
Управител „ВиК” ЕООД – Стара Загора
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн