Над 20 отбора влизат във футболно дерби за Купата на МГЕРБ – Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Традиционният футболен турнир на МГЕРБ – Стара Загора и тази година провокира интереса на десетки отбори. Любителите на футбола на малки вратички си дават среща на 27 и 28 октомври на терена на спортна база „Берое“ (бившия стадион „Локомотив“).

“За седми път се събираме за спорт и добро настроение. Имаме слънчево време, над 20 отбора, спорещи за Купата на ГЕРБ и съм убеден, че ще се случи истински спортен празник”, каза Радостин Танев, народен представител и областен координатор на МГЕРБ – Стара Загора. Той пожела на участниците феърплей срещи и да се забавляват.

Успех на участниците пожела и Николай Диков, организационен секретар на ГЕРБ – Стара Загора и председател на ПК по спорт и младежки дейности на ОбС.

Минути след официалното откриване започна и първата среща от дербито, която бе между тимовете на МГЕРБ и “Спарта Рома”. Турнирът е по познатите правила за игра на малки вратички – един мач е 30 минути, с две полувремена и 5-минутна почивка между тях. Жребий определи и съперниците, и реда на срещите по време на двата дни от шампионата за непрофесионалисти. Изискванията към кандидат-шампионите са да не са картотекирани професионални футболисти, както и да имат навършени 18 години. Срещите в неделя ще започнат в 10.00 часа, а финалът е предвиден за 14.00 часа същия ден.
turnir_GERB (1)futbol
nagradi
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн