Преместиха сезонния базар от Алана на площадката на старата община зад Универмага

STZAGORA.NET
*
Днес се открива традиционното изложение на производителите “С любов към българското”
*
P1390621dТемпературите навън са вече съвсем есенни, отбелязахме вече и “календарния старт” на есента. Заедно с нея стартира и традиционното есенно издание на Националното изложение на производителите “С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО” в Стара Загора.

Във връзка с ремонта на бул. “Цар Симеон Велики” изложението ще се проведе в новото си “панаирно градче” – площадката на мястото на старата община, на бул. Руски, зад ГУМ, от 1 до 6 октомври 2018 г., с любезното съдействие на Община Стара Загора.

Участващите фирми от цялата страна ще представят своите най-нови стоки и колекции за есенния сезон пред верните си почитатели и клиенти от Старат Загора и региона.

Повече от 20 години изложението се провежда във формата “Празник на открито за цялото семейство” с насоченост към крайния потребител, предпочитащ родното производство.

Всички почитатели на българската мода ще имат възможността да избират между актуални модели и колекции, представени директно от техните дизайнери и производители, и да се потопят в атмосферата на празничното пазаруване.

Не са за пренебрегване и специалните панаирни отстъпки и промоции на сезонни стоки на щандовете на изложението. А за търговците и собствениците на магазини в Стара Загора остава възможността за директна връзка с производители и дистрибутори на български стоки и доставки на едро.

“С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО” продължава до 6 октомври (събота) с покана за посещение към всички граждани и гости на Стара Загора. Посетете! Изберете българските производители!

БЪЛГАРСКИ БИЗНЕС ФОРУМ ООД
София, ул. Аксаков 48а
Тел.02 989 21 21, 0898 658 141
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн