One Love Tour идва за празника на Стара Загора

STZAGORA.NET
*
st1На 5 октомври в Стара Загора гостува One Love Tour юбовта към музиката обединява изпълнители от България и Македония за серия от осем концерта, които преминават през различни градове в двете държави) с още по-разнообразна и наситена програма, специално за празника на града. На централната улица на Античния форум Августа Траяна фестивалният ден ще започне веднага след официалната церемония по повод празника на града в 11,30 ч. с програма за най-малките, включваща Вокална студия “Траяна глас” и детски спектакъл.

Най-желаната атракция за хората от всички възрасти, специално изградената “Арена на дуелите”, ще даде възможност на малки и големи да изживеят и изпитат емоцията от най-българския телевизионен риалити формат “Фермата”. Димитър Господинов и участници от предишни сезони на предаването са подготвили емблематични и запомнящи се от зрителите игри. Към позабравения бит и старите традиции ще ни върне “Алея на занаятите”, където гостите на фестивала ще могат да се запознаят с автентични български занаяти, запазили се до днес. Ще си припомним красотата и изяществото на ръчно изработените произведения, а всеки, който поиска да се опита или научи – ще има тази възможност.

Вечерният концерт ще започне с групата на Иван Христов и Драндийски, които са подготвили нов репертоар специално за Стара Загора. Ексцентричната, дръзка и млада Тита ще е единствената дама, включена във вечерната програма. Следващият изпълнител е звездата на Македония – Слаткаристика. Той е истинска сензация в страната си и много популярен у нас. Концертът ще продължи с атрактивното участие на Криско, а след него публиката ще завладее легендата на македонската музика, виртуозният китарист и композитор Влатко Стефановски.

За финал на вечерта е роденият в Стара Загора актьор, изпълнител и композитор – Стефан Вълдобрев, заедно с “Обичайните заподозрени”.
One Love Tour Ви очаква на 5 октомври в Античния Форум, за да празнуваме заедно празника на града. Забавления за всички поколения, 12-часова програма, “Алея на занаятите”, “Арена на дуелите” от Фермата, кулинарна презентация от Ути Бъчваров, грандиозен вечерен концерт – и всичко е с безплатен вход.

One Love Tour, защото “Love always wins”!

#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн