Младежкото обединение на БСП в Стара Загора преизбра Диана Михалева за областен координатор

STZAGORA.NET
*

Диана Михалева

Диана Михалева

„За добро бъдеще на младите” – това послание отправи отчетно- изборното събрание на Младежкото обединение в БСП за област Стара Загора. Младите социалисти преизбраха Диана Михалева за областен координатор, за заместник бе избран Владимир Грамовски, а Гергана Стоева – за секретар.

Събранието се проведе под знака на новата политика на Националния съвет на младежите. Председателят на МО в БСП Николай Бериевски изпрати обръщение към младежите и свой екип за подкрепа в Стара Загора.

„Проблемите на младите хора са много – не само в областта, а и в страната. За да се решат, е нужна изцяло нова визия за управлението в България. Ние сме убедени, че БСП, водена от председателя Корнелия Нинова, може да изведе страната ни от зациклянето, от трудния и невъзможен за хиляди млади семейства живот, които намират решение извън родината”, каза Диана Михалева. Дискусиите активизираха социалистите за нови инициативи и нови посоки за взаимодействие. Те вярват, че енергията в политиката може да бъде върната именно от младите.
sn_01
#sdv

viknoeбутон за споделяне


echo
Copyright © 2019 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн