Ваня Джаферович полетя, стиска палци за хърватите

STZAGORA.NET
*
IMG_1107Известният футболист и сървайвър Ваня Джаферович полетя на медицинския хеликоптер на „Лев Инс“ в подкрепа на борбата с тежките инциденти на пътя. Той използва полета над облаците, за да се помоли и за любимия си национален отбор, този на Хърватска, който ще се изправи на финала за световната купа срещу Франция.

Броени часове преди хърватите да детронират отбора на Англия Джаферович се качи на борда на въздушната линейка, за да подкрепи каузата на „Лев Инс“ за преодоляване на последствия от инциденти на пътя. Дружеството разполага със спешен безплатен телефон – 0800 10 200, чрез който осигурява пълно съдействие при произшествия, а при необходимост изпраща и медицински хеликоптер.

„При инциденти на пътя е много важна първата реакция на хората – не само на пострадалите, но и на очевидците. Те трябва веднага да потърсят адекватна помощ. Това, че „Лев Инс“ изпраща на пострадалите хеликоптер, е животоспасяващо при по-тежки ситуации“, коментира победителят от Сървайвър Камбоджа.

Присъствието на Джаферович истински изненада негов фен, който спечели играта във Фейсбук, свързана със Спешния телефон – 18-годишния Петър Николов. И двамата признаха, че за тях се е сбъднала една мечта – да полетят с хеликоптер. „От високо всичко се вижда, видяхме Витоша, къщи с басейни. Сега осъзнах какво предимство е хеликоптерът, особено когато трябва да се окаже навременна помощ. За него няма задръствания, няма препятствия и е бърз“, с ентусиазъм разказа Петър.

На изпроводяк Джаферович направи и прогноза за финала, като естествено заложи на Хърватска – прогноза, която той е направил много преди старта на Световното първенство.
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн