EVN България обновява системата си за обработка на данни, поради което плащане на фактури няма да е възможно в два работни дни през май

STZAGORA.NET
*
_EVN_300Периодът на обновление обхваща основно почивни дни, така че клиентите да могат да заплатят своите фактури в срок
*
EVN България информира, че във връзка с техническо обновяване и подобряване на системата за обработка на данни, плащания за консумирана енергия няма да са възможни в работните дни на следните периоди от месеца:

* от 20:00 ч. на 18 май (петък) до 06:00 ч. на 21 май 2018 г. (понеделник)
* от 17:00 ч. на 23 май (сряда) до 06:00 ч. на 29 май 2018 г. (вторник)

В посочените периоди няма да са възможни плащания за електро- и топлоенергия към компанията нито на каси на „Български пощи“ ЕАД, нито по банков или по електронен път през интернет. Периодът за обновление на системата е избран така, че да обхване основно неработни дни с цел да се минимизира неудобството за клиентите.

Обновяването на системата ще позволи по-бърза обработка на информация и данни, което е част от развитието на дейностите на компанията за работа на свободния пазар на електроенергия.

EVN България
тел. 0700 1 7777
#

viknoeсподеляне във facebook


echo
Copyright © 2019 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн