Старозагорският митрополит Киприан посети ”Мини Марица-изток” ЕАД

STZAGORA.NET
*
KiprianИзпълнителният директор на „Мини Марица-изток“ ЕАД Андон Андонов, мениджърското ръководство на дружеството и представители на Съвета на директорите посрещнаха Негово Високопреосвещенство Старозагорския митрополит Киприан и представители на Епархийската администрация днес.

По време на първото посещение на владиката в „Мини Марица-изток“ ЕАД бяха обсъдени различни идеи и инициативи. Негово Високопреосвещенство изрази увереност, че бъдещата съвместна работа ще бъде в името на добрата и взаимна полезност.

Изпълнителният директор Андон Андонов подчерта, че „Мини Марица-изток” ЕАД е най-голямото въгледобивно дружество в България, гръбнакът на българската енергетика и гарант за националната сигурност. Той изрази увереност, че комплекс „Марица-изток” ще съществува още дълги години. Андон Андонов покани митрополит Киприан на нова среща, на която да се запознае по-детайлно с дейността на дружеството.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн