БСП ще номинира младежи за политическо образование в академията на институт “Димитър Благоев” от март т.г.

STZAGORA.NET
*
IMG_0948Общинските съвети на БСП ще номинират млади и активни хора за петия випуск на Политическата академия на Националния институт „Димитър Благоев“, който ще стартира през март тази година. Това стана ясно на провелото се съвещание на областния председател на социалистите в старозагорския регион Румяна Динева с общинските лидери.

Младите трябва да са завършили висше образование и да са с ярка гражданска позиция. В продължение на 7 модула випускниците се обучават на успешна политика на местно и национално равнище, на организиране и провеждане на изборни кампании, публични комуникации и др. Целта е да се стимулира изграждането на нова политическа култура на младото поколение и да се подготвят за отстояване интересите на гражданите, каза Динева. Сред младите членове на Областния съвет, завършили политическо образование са Пламен Караджов, Диана Михалева и Златина Иванова.

Социалистите обсъдиха още и инициативи на народните представители, които да се проведат, съвместно с Националния съвет и общинските организации. Първите прояви ще са в Братя Даскалови и Мъглиж.
#
vikdec

viknoeсоциални мрежи


echo
Copyright © 2019 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн