На 1 декември грейва елхата в парк „Пети октомври“ в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
1 (1)Светлините на Коледната елха в парк „Пети октомври“ в Стара Загора ще бъдат запалени утре. Украсеното 12-метрово дърво ще грейне в 18.00 часа на 1 декември.

Община Стара Загора организира за децата спектакъл „Коледна магия“, който започва в 17.30 часа. „Артистите от Държавен куклен театър отново ще се погрижат за празничното настроение на старозагорските деца. На сцената ще бъдат поканени желаещи за участие в различни игри. Пред дошлите на празника артистите ще представят и част от театрален спектакъл“ – разказа в аванс директорът на Кукления театър Дарин Петков.

Точно в 17.57 часа всички ще извикат на сцената Дядо Коледа и кмета Живко Тодоров, за да запалят елхата.

От Община Стара Загора канят всички жители на града да се включат в Коледната магия, за да се създаде още по-празнична атмосфера.

Живко Тодоров призова точно в 18.00 часа, заедно със запалването на светлините на елхата в центъра на Стара Загора, да светнат и другите коледни украси в града.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн