Набират 800 жени между 25 и 40 години за бране на ягоди в Испания

STZAGORA.NET
*
Yagodi IspaniaБюрото по труда в Стара Загора обяви, че се търсят 800 жени между 25 и 40 години за работа в Испания, с опит в селското стопанство и способни да издържат физически на начина на бране на ягодите, както и на високите температури през пролетта в парниците. Познания по испански език ще се ценят, но не са задължителни.

Брутна заплата – 40,39 евро/ден. След удържане на частта от вноски за ДОД от работника – нето 38,92 евро/ден. На края на месеца се удържа и сумата за социално осигуряване, дължима от работника за всеки изработен ден.

Настаняване: безплатно, предоставя се от работодателя.

Храна: за сметка на работника.

Пътни разходи до страната: Заминаването се заплаща от работника; завръщането в България е за сметка на работодателя.

Начална дата за започване: 01.2.2018 г.

Може да кандидатствате в бюрото по труда по местоживеене – по настоящ или временен адрес. За ДБТ Стара Загора посетете стая 106 или 111.

Предвижда се интервютата за подбор да се проведат в началото на м. януари 2018 г. Крайна дата за кандидатстване: 05.1.2018 г.

Повече информация относно обявата можете да намерите в EURES сайта: www.eures.bg (оферта №3492) и от EURES асистентите в ДБТ Стара Загора.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн