Безстопанствени кучета разпердушиниха кокошките на детска градина в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
KokoshkiНеобичайно произшествие е отбелязано вчера в Стара Загора. На Горещия телефон на Общината 0800 157 37 е подаден сигнал, че безстопанствени кучета са влезли в района на Целодневна детска градина №11 “Загоре” в квартал “АПК”, където се работи по възпитателен проект за отглеждане на кокошки, и са се саморазправили с пернатите.

Кучетата са изяли 4 кокошки и един петел на детската градина.

Сигналът за кучетата, на които им се е усладило прясното пилешко, е предаден за реакция към Приюта за безстопанствени животни.

В ЦДГ №11 “Загоре”, която се намира на тихо и спокойно място, с цел изграждането на единство и хармония във физическото, умственото, духовното, нравственото и социалното развитие на децата, се провеждат съвместни дейности с НПО „Зелени Балкани“, Ездови център “Феномен – Стара Загора”, Професионалната гимназия по ветеринарна медицина “Ив. П. Павлов”, Педагогическия факултет на Тракийския университет и др.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн