СКЛА “Берое” ще бъде домакин на седмото издание на Балканската атлетическа гала от 25 до 27.10.2017 г. в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Балканската атлетическа гала е ежегодна тържествена церемония, на която се награждават най-добрите атлети и изгряващи звезди от региона за годината и се прави ретроспекция на важните събития на АБАФ. Победителите, които предстои да бъдат определени, със сигурност ще бъдат измежду златните медалисти от най-голямата атлетическа проява за годината – Световното първенство в Лондон 2017.

Тази година освен президентите и генералните секретари на 17-те федерации членки, гости на церемонията ще бъдат Ахмед Ал Камали, член на съвета на Международната атлетическа асоциация и президент на Атлетическата асоциация на страните от Персийския залив, Майкъл Щурм, представител на генералния спонсор на АБАФ „Херкулан“, както и други важни гости.

Домакинството на Балканската атлетическа гала е голяма чест за страната ни и е доказателсто за значимата й роля в атлетическото семейство на Балканите.

Церемонията по награждаването на отличените атлети ще започне в 20 часа на 26 октомври в зала „Тервел“ на Парк-Хотел „Стара Загора“, уточняват домакините от Спортен клуб по лека атлетика “Берое”.

#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн