Търговско-промишлена палата – Стара Загора организира бизнес мисия в Ростов на Дон

STZAGORA.NET
*
Търговско-промишлена палата – Стара Загора организира бизнес мисия в Ростов на Дон, Русия, която ще се проведе в периода 13-16 септември 2016 г. по покана и с подкрепата на Единния регионален център за иновационно развитие интеграция на Ростовска област, Правителството на Ростовска област, Търговско-промишлената палата на Ростовска област и Донския държавен технически университет.

Мисията се организира с подкрепата на Enterprise Europe Network – най-голямата европейска мрежа в подкрепа на бизнеса.

Предвидени са бизнес срещи с руски компании от следните сектори:

* Промишленост и машиностроене, Селско стопанство и машини
* Животновъдство, Хранително-вкусова промишленост
* Медицинска апаратура и оборудване, Енергетика
* Текстил, други индустриални производства.

Целта на мисията е установяване на бизнес партньорство между компании от двете области. Участниците ще имат възможност да обменят опит и контакти с потенциални партньори, да посетят различни индустриални обекти и да се запознаят с представители на местната власт и търговските сдружения в региона. В програмата на посещението е включена кръгла маса на тема „Развитието на руско-българските делови отношения като фактор за повишаване на инвестиционната привлекателност на Ростовска област”.
#vvv

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн