Супергрупа “ФОНДАЦИЯТА” идва на 15 септември в Стара Загора с Кирил Маричков, Иван Лечев

STZAGORA.NET
*

Супергрупа “ФОНДАЦИЯТА” идва на 15 септември (четвъртък) в Стара Загора.

Концертът е от 20:00 часа в Летния театър.

УЧАСТВАТ:

Кирил Маричков – вокал, бас-китара, китара, пиано. (Щурците)
Иван Лечев – вокал, китара, цигулка. (ФСБ)
Дони – вокал, бас-китара, пиано, китара, (Дони и Момчил)
Славчо Николов – вокал, китара (Б.Т.Р.)
Венко Поромански – ударни (екс-”Те”)

Първият концерт на “ФОНДАЦИЯТА” е на 30 април 2013 г. в Студио 5 на НДК. Съвсем скоро групата има участия на фестивали като „Бургас и морето“ и „Аполония“. На 24 май 2013 г. свирят на годишните музикални награди на БГ Радио. През есента същата година Фондацията е на турне в САЩ и Канада. Групата посещава Лос Анжелис, Лас Вегас, Сиатъл, Сан Франциско, Ню Йорк, Чикаго и Детройт в САЩ и Торонто и Монреал в Канада.

В края на 2013 г. участват на новогодишния концерт на площад „Батенберг“. На 2 април 2014 г. изнасят концерт в Зала 1 на НДК.

През 2014 г. след поредица концерти в България “ФОНДАЦИЯТА” отново заминават на турне в САЩ и Канада. Този път концертират в Отава, Монреал, Торонто, Калгари, Ванкувър, Сиатъл, Сан Франциско, Лос Анжелис, Лас Вегас, Далас, Чикаго, Хюстън, Маями, Тампа, Атланта, Вашингтон, Ню Йорк и Бостън. На 10 ноември “ФОНДАЦИЯТА” изнасят концерт пред 15 000 души в зала “Арена Армеец” – София. През 2015 г. супергрупата прави концертно турне в Европа. Изнася концерти в Париж, Брюксел, Люксембург, Лондон, Виена, Мюнхен, Цюрих, Милано, Амстердам, Франкфурт, Берлин, Мадрид и Хатива. В същата година концертират и в Тел Авив. През февруари 2016 г. “ФОНДАЦИЯТА” прави концертно турне в Австралия и Нова Зеландия, като свири в Мелбърн, Аделаида, Бризбейн, Сидни и Оукланд.

На 4-ти април 2016 г. “ФОНДАЦИЯТА” изнасят концерт със Симфоничния оркестър на БНР с диригент Григор Паликаров в зала 1 на НДК, където представят албум с 14 песни и книга. (bg.wikipedia.org)

Заповядайте и станете свидетели на невероятния талант на едни от най-обичаните български певци! Ще се насладите на любими хитове на поколения българи!

Участниците изпълняват най-големите си хитове в нови акустични аранжименти.

РЕЗЕРВАЦИИ НА БИЛЕТИ – на тел. 0898 293 951 или 0877 373 489.

Цена на билет: 15 лв.

Продажба на билети – на касата пред Синдикалния дом, от 10:30 до 14:00ч. и от 15:30 до 19:00ч..
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн