Безплатни билети за операта “Аида” на стадион “Берое” (6 юни)

STZAGORA.NET
*
Билети за суперпродукцията на операта “Аида” от Джузепе Верди, която ще бъде представена на 6 юни (понеделник) от 21.00 часа на стадион “Берое”, ще се продават само за ВИП зоната на цена 30 лева с включен кетъринг. Билети за ВИП зоната на стадион „Берое” могат да се закупят от касите на Старозагорската опера и онлайн и в разпространителската мрежа на ивентим в цялата страна.

За всички останали сектори входът за посетителите е с билет с регламентирана цена 8 лв, който се раздава БЕЗПЛАТНО на касите на Държавна опера – Стара Загора и три часа преди спектакъла – на касите на стадион “Берое”.

Промените настъпиха поради обстоятелството, че Община Стара Загора, бизнесът на града и Държавна опера – Стара Загора се обединиха, за да подарят този спектакъл на всички зрители.

Важно!

Закупените досега билети за спектакъла на операта „Аида” (на цена 8 лева) могат да бъдат презаверени за спектакъл по избор от афиша на Старозагорската опера или да бъде възстановена заплатената сума от касите на Операта. За зрителите, които са закупили билети от други каси, е важно да знаят, че могат да си възстановят заплатената сума от мястото на закупуване на билетите (Български пощи например) или да презаверят билетите на касите на Операта за спектакъл по избор.
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн