Заместник-министър Деница Николова ще присъства на официалното откриване на новата трибуна на стадион „Верея“ в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството и ръководител на Управляващия орган на ОПРР Деница Николова ще присъства на официалното откриване на новата трибуна на стадион “Верея” в Стара Загора. Събитието ще се състои днес (събота, 14 май) от 16.00 часа в спортния комплекс.

Реконструкцията на стадиона е извършена с подкрепата на Оперативна програма „Регионално развитие“ 2007-2013 в рамките на инициативата JESSICA, съфинансирана от Европейския фонд за регионално развитие в рамките на два етапа.

Проектът за изграждане на трибуна с 1214 седящи места с покрив, съблекални, фитнес салони, кафене, конферентни зали, магазин, кабинет на лекар на стадион „Верея“ е на обща стойност 1.6 млн. лв., като по линия на ОПРР, чрез инструмента JESSICA, са осигурени 506 хил. лв., а съфинансиранто от Регионален фонд за градско развитие АД е 1,1 млн. лв.

Новата трибуна по проект на “Инжпроект” е изградена от “Пи Ес Ай” АД Стара Загора.
#vvv

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн