Йоанна Шишкова е новата „Царица Роза 2016” в Казанлък

STZAGORA.NET
*
Йоанна Шишкова стана 48-та поред „Царица Роза 2016” в Казанлък. Конкурсът се проведе снощи в Дома на културата „Арсенал” в Града на розите. С галаспектакъла стартираха 113-ите поред Празници на розата в града. На събитието присъстваха посланикът на Япония у нас Н.Пр. Такаши Коидзуми, който беше и председател на журито, областният управител инж. Георги Ранов, кметът на Казанлък Галина Стоянова, народният представител Нено Влайков, бизнесмени от региона, много гости.

Новата „Царица Роза” е възпитаничка на Националната гимназия по пластични изкуства и дизайн “Академик Дечко Узунов“. Нейна първа подгласничка стана Таня Стефанова от ПМГ „Никола Обрешков“, а втора – Симона Янева от СОУ „Екзарх Антим I“.

Водещ на пищния спектакъл беше актьорът Стефан Щерев. 15-те претендентки за титлата се състезаваха в три тура. Компетентно жури от 8 души оценяваше тяхната красота, грация и интелект. Йоанна грабна всички с неподправения чар и лъчезарната си усмивка. В края на конкурса по традиция тя положи клетва винаги да обича родния си град и да носи короната с чест. Освен многото подаръци и цветя, Царица Роза получи и награда екскурзия до Страната на изгряващото слънце.

#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн