Николай Терзиев бе избран за председател на БСП – Казанлък

STZAGORA.NET
*

Николай Терзиев

В камерната зала на ДК „Арсенал“ на 16 април се проведе Отчетно-изборната конференция на Общинската организация на БСП – Казанлък. Със 120 гласа за председател на общинската структура на социалистическата партия в Казанлък бе избран Николай Терзиев, който до момента бе временно изпълняващ длъжността.

Общо 9 бяха предложенията за председател, като сред тях бяха: Катя Киликчиева получила 10 гласа, Александър Минчев с 8 и Моника Динева с 3 гласа. На конференцията бяха избрани и делегатите, които ще представят Казанлък на 49-тия Конгрес на БСП. На конгреса, който ще се проведе на 7 и 8 май, местната партина структура ще бъде представена от Николай Терзиев, Корнелия Владева, Георги Захариев, Катя Киликчиева, Яница Станчева и Радослав Динчев.

На конференцията вчера делегатите с явно гласуване решиха Васил Самарски да няма право да заема ръководни постове в партията за срок от 1 година. За това предложение гласуваха 116 делегати от общо 166 регистрирани.

Източник: kazanlak.com
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн