Светла Боянчева е новият общински председател на БСП-Гълъбово

STZAGORA.NET
*

Светла Боянчева

Общинската отчетно-изборна конференция на социалистите в Гълъбово избра единодушно Светла Боянчева за председател. Боянчева е юрист по професия и е председател на местния парламент в миньорския град. Делегатите благодариха на досегашния лидер на общинската организация Димитър Василев, който е и зам.-кмет на общината, за дългогодишната му дейност начело на партията 20 години. Социалистите избраха и нов 23-членен състав на общинския партиен съвет и 5-членен състав на контролната комисия.

Форумът избра Светла Боянчева, Димитър Василев и Румен Янков да са делегати на 49-ия Конгрес на БСП в София на 7 и 8 май. Две са номинациите за председател на НС на БСП от Гълъбово – Драгомир Стойнев и Корнелия Нинова. Предложени бяха депутатите Драгомир Стойнев, Георги Гьоков и общинският съветник Румен Янков за членове Националния съвет.

На финала на конференцията новоизбраната председателка Светла Боянчева благодари за подкрепата, гласуваното доверие и изрази радост, че ще води една действена организация с добра структура и активни социалисти. Тя обеща да работи с енергия и нови сили в предстоящите събития за БСП. Боянчева получи поздравления от кмета на община Гълъбово Николай Тонев и депутатите Драгомир Стойнев и Георги Гьоков, които й пожелаха успех в обществено-политическата и партийната й дейност.
#gerb

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн