Задържаха шестима, мятали коктейли “Молотов” от последния етаж на блок в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
В 10,41 ч. днес на тел.112 в Оперативната дежурна част на ОДМВР – Стара Загора е получен сигнал от гражданин, че от последния етаж на жилищен блок, намиращ се в кв. „Трите чучура”, младежи хвърлят на площадка зад блока буркани с горяща запалителна течност.

На място незабавно са изпратени полицейски екипи, които в апартамент на осмия етаж на жилищния блок установяват и задържат лицата М.И. на 22 г., Н П. на 18 г., К.К. на 25 г., Г.М. на 21 г., Д.Д. на 19 г. и К.М. на 22 г., всички от Стара Загора. Лицата са отведени във Второ РУ – Стара Загора, където са задържани за срок до 24 часа.

По време на полицейските действия с цел осигуряване на безопасност районът на блока е отцепен и е извършена евакуация на жителите на съседни апартаменти.

Образувано е досъдебно производство. Провеждат се процесуално-следствени действия – лични обиски, оглед на местопроизшествието, претърсване и изземване.

На място не е открит живеещият в апартамента С.И. на 30 г. от Стара Загора, който към момента се издирва.

Работата по случая продължава.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн