Мис България`2011 Ваня Пенева зарадва болни малчугани с плодове и книжки за Деня на християнското семейство

STZAGORA.NET
*
Мис България`2011 Ваня Пенева не пропусна да извърши добро дело и на Световния ден на детето – 20 ноември. Красивата казанлъчанка подсети педиатрично отделение на Болница „Тракия“ – Стара Загора и зарадва болните дечица с плодове и детски книжки. Ваня посвети инициативата и на днешния Ден на християнското семейство.

Децата и техните майки се зарадваха изключително много от жеста и пожелаха да се снимат с нея за спомен. Децата бяха любопитни как е станала толкова висока, била ли е болна като дете и какво работи като Мис България.

Ваня Пенева отговори с усмивка и много любов на всички зададени от децата въпроси. Тя разкри, че през последните години пътува много по света за участие в различни благотворителни мисии. Участва също в ревюта, модни фотосесии, рекламни клипове. И издаде една тайна – на 27 ноември тя ще бъде водеща на церемонията по определяне на новата Мис България`2015.

Ваня Пенева пожела на малките пациенти бързо оздравяване, а те си пожелаха, когато пораснат, също да спечелят титлата Мис или Мистър България.
#vikknov

бутон за сайт

Напишете коментар


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн