Откриха спортна площадка на Тракийския университет с игрища за футбол, волейбол и тенис

Разписание - градски транспорт >>>>
STZAGORA.NET
*
Областният управител инж. Георги Ранов и зам.-областните управители Мариана Кръстева и Маноил Манев присъстваха днес на откриването на новата спортна площадка на Тракийския университет в Стара Загора. Гости на празника бяха и министърът на младежта и спорта Красен Кралев, депутати, преподаватели и студенти.

Съоръжението е изградено по проект на университета и е на обща стойност 204 000 лв. То се намира в непосредствена близост до студентските общежития и включва 2 игрища – за футбол и за волейбол и тенис на корт. В определени дни те ще могат да се ползват не само от студентската общност, но и от гражданите на Стара Загора.

В обръщението си към присъстващите Красен Кралев обеща финансова помощ от министерството и за довършването на физкултурния салон на Тракийския университет и превръщането му в многофункционална спортна зала.

В празника по откриването се включиха с демонстративни изпълнения джудисти от Спортната гимназия и от клуба по акробатика „Добри Костин”.
#vvv

социални бутони

1 коментар on “Откриха спортна площадка на Тракийския университет с игрища за футбол, волейбол и тенис”

  • Г$ wrote on 20 октомври, 2015, 6:02

    Я,колко много ножици!?


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн