Туристическият информационен център към Община Стара Загора ще популяризира града на Третата работна среща между бизнеса и местната власт в Русе

Разписание - градски транспорт >>>>
STZAGORA.NET
*
В началото на работната седмица представители на Туристическия информационен център към Община Стара Загора ще популяризират туристическия потенциал на региона и събитията, организирани на територията на града на Третата работна среща между бизнеса и местната власт в Русе от 19 до 21 октомври. Срещата се организира от Асоциацията на българските туристически оператори и туристически агенти. Тази година работната среща е на тема: „Сътрудничеството между обществения и частния сектор – платформа за устойчиво туристическо развитие“

Представители на Туристическия център и Регионалния исторически музей ще покажат пред водещи туристически оператори забележителности, културни институти и събития от културния календар на Община Стара Загора, които привличат туристически посещения. Ще бъде представена и настанителната база на общината, която включва настаняване от една до пет звезди, заведения за хранене и развлечения, възможности за активен отдих и спорт, както и туристически пакети на разнообразна тематика и продължителност от 2-7 дни в Стара Загора и курорта Старозагорски минерални бани.
#vvv

бутон за споделяне

1 коментар on “Туристическият информационен център към Община Стара Загора ще популяризира града на Третата работна среща между бизнеса и местната власт в Русе”

  • Г$ wrote on 20 октомври, 2015, 20:27

    Нещо не върви този туризъм в нашия град.Защо  и аз недоумявам!Има интересни обекти ,но няма посетители-отвън.


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн