Синдикатът на българските учители подкрепи Живко Тодоров за втори мандат

Разписание - градски транспорт >>>>
STZAGORA.NET
Синдикатът на българските учители в Стара Загора подкрепи Живко Тодоров за втори кметски мандат. Това стана по време на среща между него и Иван Поров (вляво на снимката) – председател на старозагорската регионална структура. В разговора участваха и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Нели Калнева-Митева, Петя Копанова и представители на учителското съсловие в общината.

Подкрепата се дава за системно и целенасочено партньорство, за повишаване качеството на предучилищното и училищното образование и възпитание в община Стара Загора, както и за повишаване на социалния статус на работещите в системата на средното образование.

„Преди две години ние излъчихме Вашата номинация и бяхте удостоен с наградата „Най-добър социален партньор – кмет“. Бяхте първият кмет, който влезе в нашия офис. Оценили сме това, както и факта, че като градоначалник подкрепяхте една от дейностите на синдиката – Международната учителска спартакиада. Вие неслучайно сте носител и на специалния Диплом на СБУ по повод 25-тата годишнина на съюза ни – подчерта председателят на старозагорския учителски синдикат Иван Поров. – Представителите на Вашия екип винаги са били участници във форумите на СБУ, което ни радва и ни дава възможност да покажем нашата работа“ – допълни още той.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн