Затварят за седмица участък от ул.”Хан Аспарух” заради ремонти

Разписание - градски транспорт >>>>
STZAGORA.NET
*
За седмица участък от ул.”Хан Аспарух” в Стара Загора ще бъде затворена с цел осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на ремонтните дейности по нея в участъка от ул. „Августа Траяна” до бул. „Св. патриарх Евтимий”. От 12.10.2015 г. до 18.10.2015 г. ще бъде спряно движението на личен, обществен, договориран транспорт и на моторни превозни средства, извършващи транспорт за собствена сметка.

В посочения времеви интервал движението ще се осъществява по обходен маршрут:

* За движещите се посока североизток: ул. „Августа Траяна” – бул. „Св. патриарх Евтимий“.
* За движещите се по ул. „Хан Аспарух“ (идващи от посока Казанлък): бул. „Св. патриарх Евтимий“ – ул. „Августа Траяна”

Общественият транспорт (автобусни линии №15 и №23) ще се движи по обходен маршрут, както следва:

– бул. „Св. патриарх Евтимий“ – ул. „Ген. Столетов“ – бул. „Руски“ – ул. „Августа Траяна” – до кръстовището с кръгово движение (южно от стадион „Берое“) и обратно.

Общественият транспорт ще бъде пропускан за движение по ул. „Хан Аспарух“ при извършване на технологично фрезоване на пътната настилка. Обходните маршрути важат при полагане на износващия пласт (за което ще има допълнително уведомление).

Водачите се приканват да шофират с повишено внимание в указания участък и да спазват стриктно вертикалната сигнализация.

Дружеството изпълнител на ремонтните дейности е длъжно да създаде организация на движението, като осигури подмяната на вертикалната пътна маркировка и поставяне на рамки от пешеходни предпазни парапети за посоченото време и място.

Движението ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието, по преценка на служителите, пряко ангажирани с охраната.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн