Председателят на Общинския съвет в Стара Загора Емил Христов с почетно членство в СОСРЗ

STZAGORA.NET
*
Областният съвет на Съюза на офицерите и сержантите от резерва и запаса в Стара Загора връчи карта и грамота за почетно членство на председателя на Общинския съвет в града Емил Христов. Това се случи преди началото на теоретична конференция, посветена на 100 години от влизането на България в Първата световна война.

Форумът се проведе в сградата на Регионалния исторически музей и бе открит от акад. Георги Марков. Той получи грамота за поддържане на българския дух и съхраняване на военните ценности от името на Община Стара Загора.

Акад. Марков откри конференцията с доклад на тема „Участие на България в ПСВ и резултатите от нея“, а събитието продължи с разработки на тема военно-стратегическите планове на Българската армия в навечерието на Първата световна война и други.

Организатори на събитието са Община Стара Загора, Рeгионалният исторически музей, Регионалният академичен център на БАН – Ст. Загора, Областният съвет на СОСЗР – Ст. Загора, Съюзът на военноинвалидите и военнопострадалите и Военно формирование 24150.
Разписание - градски транспорт >>>>
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн