Живко Тодоров ще даде старт на турнир по тенис на маса и на маратон

STZAGORA.NET
*
Живко Тодоров, кандидат за кмет на Стара Загора от ГЕРБ, ще бъде гост на официалното откриване на двудневен турнир по тенис на маса. Петото издание на шампионата ще започне на 3 октомври (събота), в 9.00 часа, в Общинска спортна зала „Иван Вазов“. Турнирът се провежда под ръководството на Клуб по тенис на маса „ТОРНАДО”.

На 4 октомври (неделя) от 10.00 часа на площада пред Община Стара Загора Живко Тодоров ще даде старт на едно от най-масовите спортни събития – “Galleria Run & Cycling”. Маратонът и състезанието по колоездене са със състезателен характер и апелират към подрастващото поколение за един по-активен и здравословен начин на живот. Спортният празник е организиран от Мол Галерия, Община Стара Загора и Спортния клуб по лека атлетика „Берое“.

На 4 октомври (неделя) от 13.30 часа Живко Тодоров ще присъства и на традиционните народни борби, организирани от Клуба по борба „Берое“ и Община Стара Загора. Те ще се проведат на спортния комплекс в кв. „Кольо Ганчев“.
Разписание - градски транспорт >>>>
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн