Битовите клиенти на EVN България могат да се кандидатират за членове на „Клиентски съвет“ на компанията

STZAGORA.NET
*
Чрез участието си в „Клиентски съвет“ те могат да изразят конструктивни идеи и препоръки към дейността на EVN България
*
EVN България продължава кампанията си за набиране на участници във втория мандат на „Клиентски съвет“ на компанията. Новият състав на „Клиентски съвет“ на компанията ще започне да действа в края на 2015 г. и също ще има двегодишен срок.

В рамките на инициативата „Клиентски съвет“ се осъществяват съвместни работни срещи между битови клиенти на EVN България и представители на дружеството като се разработват идеи по актуални теми, свързани с дейността на компанията и предоставяните услуги.

За участие може да се кандидатира всеки пълнолетен гражданин, който ползва услугите на дружеството по доставка на електроенергия. Съставът на „Клиентски съвет“ е от максимум 24 участници. Участието е доброволно и безвъзмездно като EVN България покрива пътните разноски до и от мястото на провеждане на срещите, които са поне 2 пъти годишно.

Достатъчно е кандидатите да изпратят до компанията писмено заявление за участие в свободна форма със следната информация: лична мотивация за участие, трите имена, клиентски номер или ИТН (измервателна точка номер), населено място, адрес, телефон и лична мотивация за участие. Примерен формуляр, както и електронна онлайн-форма за кандидатстване са налични на:
http://www.evn.bg/Chastni_klienti/Elektricheska-energia/Klientski-savet/Kandidatstvai.aspx

Кандидатите могат да изпращат своите заявления по един от следните начини:
• по имейл на адрес klientski_savet@evn.bg
• по факс на номер 032 99 00 10
• по поща на адрес: EVN България, ул. „Христо Г. Данов“ 37, 4000 Пловдив
• на място във всеки EVN Офис.

За да бъдат отразени в максимална степен потребностите на всички клиенти, участниците в Клиентски съвет ще се избират при стриктно спазване на изискванията за равнопоставеност и максимално широко покритие на лицензионната територия на дружеството в Югоизточна България.

Повече информация относно Клиентски съвет на EVN България може да се намери на
http://www.evn.bg/Chastni_klienti/Elektricheska-energia/Klientski-savet.aspx, както и на тел. 0700 1 7777.

ЕVN България
Телефонен център 24 часа в денонощието
07001 0007 – телефон при аварии
0700 1 7777 – телефон за обща информация и справки
0700 1 0207 – телефон за автоматична проверка на сметка
еmail: info@evn.bg
www.evn.bg
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн