Заради ремонт затварят участък от ул.“Хан Аспарух“ в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
С оглед осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на ремонтните дейности по ул. „Хан Аспарух“ в Стара Загора, ще бъде затворен за движение участъкът от ул. „Августа Траяна”, до бул. „Св. Патриарх Евтимий”.

От 29.09.2015г. до 09.10.2015г. ще бъде спряно движението на личен, обществен, договориран транспорт и на автомобили, извършващи транспорт за собствена сметка по ул. „Хан Аспарух”, в участъка от ул. „Августа Траяна” до бул. „Св. Патриарх Евтимий”.

Движението на личен, обществен, договориран транспорт и на автомобили, извършващи транспорт за собствена сметка в посочения времеви интервал ще се осъществява по обходен маршрут:

• за движещите се посока североизток: ул. „Августа Траяна” – бул. „Св. патриарх Евтимий“.

• за движещите се по ул. „Хан Аспарух“ /идващи от посока Казанлък/: бул. „Св. патриарх Евтимий“ – ул. „Августа Траяна”

• Общественият транспорт /автобусни линии №15 и №23/ ще се движи по обходен маршрут, както следва:

– бул. „Св. патриарх Евтимий“ – ул. „Ген. Столетов“ – бул. „Руски“ – ул. „Августа Траяна” – до кръстовището с кръгово движение /южно от стадион „Берое“/ и обратно.

Общественият транспорт ще бъде пропускан за движение по ул. „Хан Аспарух“, при извършване на технологично фрезоване на пътната настилка. Обходните маршрути важат при полагане на износващия пласт, за което гражданите ще бъдат допълнително уведомени.

Водачите да шофират с повишено внимание в указания участък и да спазват стриктно вертикалната маркировка.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн