За поредна година МГЕРБ – Стара Загора организира футболен турнир

STZAGORA.NET
*
Отново тази година аматьорски футболен турнир на малки вратички ще събере десетки отбори, които ще спорят за Купата на ПП ГЕРБ. Младежкият ГЕРБ – Стара Загора организира традиционния си спортен празник за непрофесионални футболисти на 26 и 27 септември на помощното игрище с изкуствена настилка, над стадион „Берое“.

Записването е безплатно, а формата на състезанието е директна елиминация. Изискването към участниците е да не са картотекирани играчи в отборите на А, Б или В групите на българския футболен шампионат. Времетраенето на един мач е 30 минути – две полувремена по 15 минути и 5-минутна почивка между тях. При равенство победителят ще бъде излъчен след изпълнение на дузпи.

И тази година ще има атрактивни награди за 1-во, 2-ро, 3-то и 4-то място. Записването на отборите е от 15 до 23 септември в офиса на ПП ГЕРБ Стара Загора – бул.”Митрополит Методий Кусев”5, от 9.00 до 18.00 часа. Тегленето на жребия ще се извърши на 24 септември в 18.00 часа. Телефон за контакт: 0884 800 284 – Петър Манов.
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн