Николай Терзиев е кандидатът за кмет на социалистите в Казанлък

STZAGORA.NET
*

Николай Терзиев

39-годишният председател на общинската организация на БСП Николай Терзиев е кандидатът за кмет на община Казанлък, реши 7-то заседание на 19-тата конференция на общинската организация. Терзиев, който ще води и листата за съветници, спечели вота на социалистите пред независимата кандидатура на Стефан Манчоров. Двамата представиха в резюме своите намерения за местното самоуправление. Гост на форума бе зам.-председателят на НС на БСП Бойко Великов. Той отговори на въпроси на социалистите. Делегатите изслушаха и отчет за дейността на групата общински съветници за 4-те години в местната законодателна власт.

Казанлъшките социалисти ще се явят на местните избори с политическата формула „БСП лява България“. Коалиционните партньори, гости на партийния форум, единодушно застанаха зад кандидатурата на Николай Терзиев. По думите на мнозинството делегати кандидатура на левицата е обединителна и подходяща за предизборната битка в Града на розите. Делегатите на конференцията подредиха и листата на кандидатите за общински съветници и гласуваха кандидати за кметове на кметства.
#vvv

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн