Михаил Миков даде рамо на д-р Стефан Шишков за кмет на Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Националният съвет на БСП одобри кандидатурите за кметове и на общините Чирпан и Раднево
*

Националният съвет на БСП одобри с пълно мнозинство кандидатурата на неврохирурга д-р Стефан Шишков за кмет на Стара Загора. Стефан Шишков разговоря с председателя на НС на БСП Михаил Миков. И двамата обсъдиха целите и кампанията, която БСП ще прави в Стара Загора. „Очакваме много силна и полезна кампания. Опонентът е млад и динамичен, но нашата цел е да покажем тежестта на лявата алтернатива. Ще работим за победа, но не само кметският вот е важен. Целта на БСП е да промени и Общинския съвет” – подчерта д-р Шишков пред лидера на левицата.

По време на Националния съвет кандидатът Стефан Шишков и председателят на БСП-Стара Загора Валентина Бонева, която ще е водач на листата на левицата за съветници, имаха разговори с говорителя на партията Атанас Мерджанов, със зам.-председателите Янаки Стоилов и Бойко Великов, и с двамата старозагорски депутати – Драгомир Стойнев, зам.-председател на БСП, и Георги Гьоков, които застанаха зад кандидатурата на Шишков. Д-р Стефан Шишков е Републикански консултант по неврохирургия и зам.-директор по административната дейност в УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“ АД в Стара Загора.

Националният Съвет на Българската социалистическа партия одобри кандидатурите за кметове и на общините Чирпан и Раднево, избрани на заседания на местните конференции. Решението бе взето по време на днешния пленум на партията.

За община Чирпан утвърдената кандидатура е на досегашния кмет на левицата Кичка Петкова, която бе фаворит на социалистите за втори мандат заради изпълнените ангажименти към гражданите.

Националното ръководство потвърди и решението на БСП в Раднево. Социалистите гласуваха на своята 21-ва общинска конференция кандидатът за кмет на общината да бъде независимият 54-годишен хирург д-р Владимир Желев. Радневските социалисти тогава приеха и предизборна платформа за развитието на общината за отговорно, открито и ефективно управление.
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн