Учредиха младежка структура на ГЕРБ в Мъглиж

STZAGORA.NET
*
В Мъглиж бе учредена младежка структура на ПП ГЕРБ, която добави нови членове към екипа на младите хора в партията от област Стара Загора. Членовете на новосъздадената организация към момента са 17, но с амбиция до края на август да наброяват поне 40. Тази заявка даде избраният с пълно мнозинство ръководен общински екип на младежите в Мъглиж – Петя Янкова и Таня Апостолова, съответно клубен ръководител и общински секретар.

„Трябва да има хъс, желание и съзнание, защото е важно организацията на младежите да не е само на хартия, а да работи. Младите хора ще допринесат за цялостното развитие на общината за идните 4 години – каза д-р Душо Гавазов, общински координатор на ГЕРБ – Мъглиж. – Младите хора винаги са били в основата на всичко съзнателно, което се случва в страната ни. След само три месеца ще застанем пред един много важен избор. Не трябва да допускаме да има хора, които са като щрауси, заровили глава в пясъка и неинтересуващи се от това кой ще бъде избран, защото това определя нашето бъдеще и развитие. Политическото управление както на общината, така и на страната е важно, защото сами видяхме как поради грешките на кабинета Орешарски бяха спрени европейските програми, а малка община като нашата се издържа с европейско финансиране и не бива да се допуска отново да пострадаме по такъв начин“ – категоричен бе той.

Към най-новата част от екипа на МГЕРБ Стара Загора се обърна и областният координатор на младежите Радостин Танев.

„Разчитаме много на вас, защото виждам ентусиазъм в очите ви. Имате добър пример как работи ГЕРБ и как се подобрява средата на живот в общините. Как ще изглежда МГЕРБ в Мъглиж, Ягода, Гурково и Николаево зависи само от вас, а резултатите идват с работа, много работа, но съм убеден, че ще се справите“ – подчерта Танев.

На учредителното събрание присъстваха още кметът на Община Мъглиж Господин Господинов, областният организационен секретар на МГЕРБ – Стара Загора Катерина Иванова и членовете на УС на младежите от областта Николай Факиров, Мариян Димитров и Красимира Кънева, както и техническият сътрудник на ПП ГЕРБ Евгения Коскина.

Председателят на местна структура Петя Янкова е на 30 години, от Мъглиж, омъжена, с две деца. Магистърската си степен завършва в Стара Загора, специалност „Предприемачество и иновации“. Общинският младежки секретар Таня Апостолова е също на 30 години, завършила е магистърската си степен в Бургас, специалност „Връзки с обществеността“.
#vvv

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн