Дискусия за бъдещето на Стара Загора организира БСП

STZAGORA.NET
*
Дискусия за развитието на Стара Загора организира Дискусионен клуб за политика, икономика и култура към общинската структура на БСП в понеделник, 22 юни. Да участват в обсъждането са поканени настоящи представители на местната и регионалната власти, народни представители, участвали в местното самоуправление през годините и др. В дискусията с експертни становища ще се включат и членове на Камарата на архитектите в Стара Загора.

„Целта на срещата е да се излезе от рамките на партийната дискусия и се даде възможност на експертите, специалистите, на хората с опит да представят своите виждания по важни за всички жители на общината проблеми – подобряване на жизнената среда, транспортната система, тенденции на градоустройството, строителството, проектирането, комуналните дейности и пр.”, каза Валентина Бонева – председател на БСП-Стара Загора. Предстои да се коментират проблеми на българското законодателство, държавната политика и ролята на местната власт, както и необходимостта от единодействие и синхрон, гарантиращи устойчивото развитие на регионите.

Дискусията е с тема „Устойчиво развитие на Стара Загора” и започва в 18 часа на 22 юни в зала 1 на к-с „Верея”.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн