Гръмна газова бутилка в запалена кола, потроши стъкла на блок в казанлъшкия квартал “Кармен”

STZAGORA.NET
Лек автомобил “Опел Вектра” е изгорял напълно зад блок “Кармен” на ромския квартал в Казанлък рано тази сутрин, съобщи информационният портал kazanlak.com, като се позова на агенция БГНЕС. Сигналът за горяща кола е подаден около 5 часа сутринта. Пристигналите на място полицаи установяват, че гори “Опел” с регистрационнен номер СТ 9111 АР. Докато пристигне противопожарният екип, газовата бутилка в автомобила се е взривила и е счупила голяма част от прозорците по ниските етажи на блока. Според ромите екипът на пожарната се е забавил и това е причината да се взриви автомобила, и да изпочупи и без това оскъдното им остъкление.

На разследващите органи им предстои да установят чия собственост е колата и как се е озовала там. Възможно е автомобилът да е бил обект на престъпление и по този начин да се прикриват следи, коментират казанлъчани.

Това е вторият запален автомобил от началото на годината в Казанлъшко, припомня kazanlak.com. През миналата година случаите на опожарени автомобили са надхвърлили 20.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн