Eмил Кало: АБВ показва едно социално отговорно поведение

STZAGORA.NET
С всяко свое действие ние демонстрираме социално отговорно поведение. В това правителство АБВ играе ролята на силен коректив. Благодарение на нашите действия дясното не е още по-дясно и това се вижда от резултатите, които постигнахме само за два месеца. Това заяви в ефира на БНР членът на ИС на АБВ Емил Кало.

Той бе категоричен, че условията, които ръководството на БСП е поставило като бариера пред предложението за партньорство между двете политически сили, не се споделят от всички представители на различните структури на социалистическата партия. „Съвместни действия с такъв тип ултиматуми не се постигат. Хайде сега да не си мерим лявото! Ние сме против някой да се смята за монополист на лявото политическо пространство. Още повече, че в БСП очевидно имат проблем със структурите си. Това, което казва тяхното ръководство, не се отнася напълно до всички техни структури. Позволявам си да го кажа, тъй като пътувам непрекъснато из страната. Срещам се с наши симпатизанти и членове. Срещам се също и с много местни ръководители на БСП, които нямат нищо против да говорим“ – посочи Кало.

В отговор на журналистически въпрос Емил Кало коментира и политиката, която провежда партията мандатоносител и нейният председател и премиер на страната Бойко Борисов. „Политиката е много широко понятие. Някъде ние му опонираме много силно. Това личи от нашите политически действия. Някъде постигаме това, което сме обещали по време на предизборната кампания на нашите избиратели. Ние не сме ги излъгали в нищо“ – заяви Кало.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн