Министър Ивелина Василева ще инспектира в неделя обекти в община Стара Загора

STZAGORA.NEТ
Министърът на околната среда и водите Ивелина Василева ще инспектира обекти на територията на община Стара Загора на 21 декември (неделя).

В 11.00 ч. министърът ще види на място как се работи по изграждането на регионалната система за управление на отпадъците, която се финансира по ОП „Околна среда 2007–2013“. Проектът ще обслужва общините Стара Загора, Чирпан, Братя Даскалови, Павел баня, Казанлък, Мъглиж, Николаево, Гурково, Твърдица, Опан, Раднево и Гълъбово.

В 12.00 ч. министърът ще посети обекти от Интегрирания воден проект в централната част на Стара Загора. Проектът също е финансиран по ОП „Околна среда 2007–2013“.

В 12.30 ч. Ивелина Василева ще бъде в Спасителния център за диви животни, където ще съобщи предвидената за 2015 г. сума за подпомагане на дейността му от Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда. Центърът е специализирано звено от дейността на “Зелени Балкани”, свързано с рехабилитация, размножаване и връщане в природата на редки и застрашени диви животни.
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн