Благотворителен базар „Ненужното е нужно“ в помощ на Митко

STZAGORA.NEТ

На 7 декември /неделя/ от 11.00 ч., във фоайето на Община Стара Загора ще се проведе благотворителен базар под надслов „Ненужното е нужно“. Инициативата е част от кампанията „Месец на Митко“, посветена на набирането на средства за лечението на 9-годишното момче от Стара Загора.

В базара срещу минимална такса за участие от 5 лв. могат да се включат всички желаещи да обменят ненужни за тях вещи, които биха се оказали полезни за други. Събраната сума от таксата ще бъде дарена за каузата.

Митко има проблеми със зрението от 2011 година. Без корекция с очила той вижда едва 5%, а с очила – 20%. След проведени няколко курса на стимулация на очния нерв в руска клиника настъпва временно подобрение. При поредния контролен преглед през месец юни лекарите установяват, че има рязко спадане на зрението, което се дължи на образувание-глиом, притискащо оптични нерви в главата. Съществува риск Митко да изгуби изцяло зрението си, ако не се подложи на скъпоструващо лечение в Израел.

Заповядайте и станете част от тази хуманна проява в името на една детска усмивка!

Организатори на събитието са фейсбук групата „Ненужното е нужно“ и Община Стара Загора.
#социални мрежи


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн