Ден на отворени врати в Медицински комплекс “Берое” – преглеждат за диабет

STZAGORA.NEТ
По повод на Световния Ден на борбата с диабета 14 ноември, който тази година ще протече под мотото „Здравословното хранене започва със закуската”, МБАЛ – Медицински комплекс Св. Ив. Рилски ЕООД организира Ден на отворени врати.

В рамките на инициативата в дните от 10.11. до 14.11. от 08,00 ч. до 09,00 ч. ще се осъществи безплатно измерване на кръвна захар на пациенти със захарен диабет, родственици на пациенти със захарен диабет, лица с наднормено тегло и всички желаещи да изследват кръвна захар граждани.

На 14.11. от 10,00 ч. до 14,00 ч. в Медицински комплекс Берое ще се осъществи измерване на телесно тегло, обиколка на талия, изчисляване на индекса на телесна маса, измерване на артериално налягане и изследване на неврологичен статус на пациенти със захарен диабет и високорискови за отключване на захарен диабет лица, както и безплатни консултации за постигане и поддържане на добър метаболитен контрол на пациенти със захарен диабет.
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн