Кметът Галина Стоянова: „Отличието Човек на 21 век е за всички казанлъчани“

STZAGORA.NEТ


С огромен букет и пожелания за още много успехи екипът на кмета на община Казанлък Галина Стоянова я поздрави по случай престижното отличие „Човек на 21 век“. То връчено на кмета на 30 октомври на изискана церемония в резиденция „Бояна“. С международния приз се отличават хора с изключителен принос в развитието на своя град или бизнес с голяма обществена значимост и в интерес на гражданите. Призът е учреден от „Програма Произведено в България“ и се дава за 13-ти път, като тази година наградите бяха връчени лично от вицепрезидента на Република България Маргарита Попова.

„Тази награда е за всички казанлъчани, за ръководния екип и екипа на Общинска администрация, благодарение на които Казанлък излезе от ролята на малко провинциално градче и не само бе забелязан, но и достойно бе оценен на много високо ниво. Казанлък застана редом с хора, фирми и компании с национално и международно значение и огромен принос. Така че, тази награда е наистина много престижна и заслужена за всички, които работят и уверено вървят напред в стремежа Казанлък да се утвърди като динамично развиващ се и проспериращ град и община“, така кметът Стоянова се обърна към хората от Казанлък и Общината, поздравили я за изключително престижното отличие. Отличие, даващо основание на казанлъчани да имат самочувствие и гордост, че живеят в сърцето на България и са част от всички хубаво, което се случва тук.
#vvv

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн