Наситена програма за уикенда в Стара Загора

STZAGORA.NET
Освен АВГУСТИАДА 2014, този уикенд предлага и други забавления за старозагорци, припомнят от Обществения дарителски фонд.

От Сдружение “Самаряни” за трета поредна година организират “Най-ОХЛЮбимото състезание 3″ в подкрепа на кауза. То ще се проведе на 18.10.2014 г. (събота) от 11:00 часа в Общинската спортна зала „Иван Вазов“.

Можете да се включите в забавата срещу регистрационна такса от 5 лв., срещу която ще получите охлюв, който ще се състезава на специално изработеното трасе. Ако желаете вашата фирма да участва в състезанието (таксата е 150 лв.), се свържете с организаторите за повече подробности и договор за дарение.

Дори и да не участвате със собствен охлюв, можете да посетите събитието, което е изключително атрактивно. Форматът дава възможност на хората да се забавляват, докато даряват.

Каузата тази година е в подкрепа на това повече бебета да останат със своите майки, като в звено “Майка и бебе” в Стара Загора се работи за предотвратяване изоставянето и настаняването в институция на деца от 0 до 3 години. С вашето участие вие ще допринесете заедно да защитим правото на повече деца да съхранят семейните си връзки.

За да придобиете представа за това как охлюви могат да се състезават благотворително в подкрепа на кауза, каква е атмосферата на събитието и емоциите на участниците, вижте приложените линкове:

http://btvnews.bg/video/video/tazi-sutrin/sstezanie-s-ohlyuvi.html

http://btvnews.bg/video/video/news/sastezanie-na-ohlyuvi.html

#vvv

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн