Силвия Кацарова ще пее на Нова година`2015 в Парк-Хотел “Стара Загора”. Цени на кувертите, меню

STZAGORA.NEТ

Едно от най-големите имена в българската естрада – Силвия Кацарова, ще бъде специалния гост в новогодишната нощ на 31 декември срещу 1 януари 2015 г. в Парк-Хотел „Стара Загора“. Тя ще изнесе незабравими концерти с най-големите си хитове и любими парчета от световната поп музика в двата ресторанта на петзвездния комплекс – ресторант „Орфеида“ и зала „Тервел“.

Градусът на настроението в новогодишната нощ ще остане високо чак до сутринта на 1 януари не само заради любимата на всички българи изпълнителка на „Огън от любов“, „Големият кораб“, „Топъл дъжд“, „Бяла въздишка“, „Обещай ми“ и т.н., но и заради неуморимият DJ Теди Джорджо, който тази година поема управлението на купона и в двете зали петзвездния комплекс. Чаровният Теди води като свой партньор друго нашумяло име в диджей средите – DJ Даниел, с когото ще забиват хитови парчета и ще бъдат водещи в двете зали. Двамата властелини на купона са се заканили да ви „довършат“ с лудо афтър парти в нощния бар на Парк-Хотел „Стара Загора“ с танци чак до изгрев слънце. Богата празнична вечеря с маркови алкохолни напитки без ограничение на количеството, много смях и изненади с уникална заря в празничната нощ съдържа още програмата по посрещането на новата 2015 година.

Цените на кувертите до края на октомври и на ноември ще бъдат промоционални. За хотелската част на комплекса са предвидени изгодни новогодишни пакети. Повече информация и закупуване на куверти за посрещането на Новата 2015 г. в Парк-Хотел „Стара Загора“ ще получите на рецепцията на хотела, тел. 042/985 555. Цените на кувертите вижте във фейсбук страницата и в сайта на Парк-Хотел „Стара Загора“, раздел „Оферти“.

А ето и уникалното празнично меню, което ще опитате в новогодишната нощ, подготвено за Вас с много фантазия и любов от управителя на ресторанта Иван Касов и шеф-готвача Александър Таргов:

* Алкохол – фиксиран асортимент от напитки без ограничение НА КОЛИЧЕСТВОТО!!!
* Салата “Тракия” (белени домати, микс от свежи салати, запечени зеленчуци с мариновано сирене и пъдпъдъчи яйца)
* Студено предястие – Волован от пъстърва и пушена сьомга с каперси и филенца лимон
* Топло предястие – Гъши дроб с карамелизиран ананас, конфиран лук и вишни
* Основно ястие – Гриловани свински каренца със сос манатарки и пилешки гърди със сос формаджи гарнирани с картофен муселин, див лук и розмарин
* Автентични сухи мезета
* Новогодишна баница с късмети
* Микс от ядки
* Екзотични Плодове
* Десерт “Изкушение”
* Вкусен домашен хляб
* Безалкохолни напитки – без ограничение НА КОЛИЧЕСТВОТО!!!
* Шампанско
* Кафе

Цена на 1 куверт за възрастен:

- октомври 2014 г. (ПРОМОЦИЯ) – 140 лв.
- ноември 2014 г. (ПРОМОЦИЯ) – 150 лв.
- декември 2014 г. (редовна цена) – 160 лв.

Детско меню:

* Салата “Коледна приказка” (доматки, краставички, морковче, сиренце, кашкавалче, пушено месце, маслинки)
* Предястие – Хрупкави топени сиренца
* Основно ястие – Сочно пилешко филе с пържени картофки
* Плодове
* Безалкохолни напитки – без ограничение НА КОЛИЧЕСТВОТО!!!
* Баница с голям късмет
* Детско шампанско
* Десерт Изкушение

Цена на детски куверт – 90 лв.

Куверти се продават на рецепцията на Парк-Хотел “Стара Загора”, 042/985 555.

Празнични пакети ЗА ДВАМА с нощувки и SPA в Парк-Хотел „Стара Загора“:


* ТРИ НОЩУВКИ ЗА ДВАМА в двойна стая с включени 2 бр. новогодишни куверти с празнична вечеря, закуски и вечери, ползване на басейн, джакузи и фитнес, късно освобождаване на стаите – 849 лв.

* ЧЕТИРИ НОЩУВКИ ЗА ДВАМА в двойна стая с включени 2 бр. новогодишни куверти с празнична вечеря, закуски и вечери, ползване на басейн, джакузи и фитнес, късно освобождаване на стаите – 1049 лв.

* ПЕТ НОЩУВКИ ЗА ДВАМА в двойна стая с включени 2 бр. новогодишни куверти, закуски и вечери, ползване на басейн, джакузи и фитнес, късно освобождаване на стаите – 1199 лв.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн