Община Стара Загора с благодарствен адрес от Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти

STZAGORA.NEТ
Председателят на Управителния съвет на Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти (АБТТА) Байко Байков връчи на заместник-кмета на Община Стара Загора Иванка Сотирова благодарствен адрес по повод домакинството на Четиринадесетата годишна среща и Световния ден на туризма – 27-ми септември.

Управителният съвет и членовете на АБТТА изразяват дълбока благодарност и искрена признателност за любезното домакинство и безрезервната ангажираност на Община Стара Загора с всички инициативи в подкрепа на устойчивото развитие на туризма.

Участниците в годишната среща на асоциацията оцениха Община Стара Загора като дестинация с отлични възможности за развитие на културен туризъм, балнео-, СПА и конферентен туризъм. Туроператорите, които участваха в информационно пътуване, споделиха пред домакините, че са преоткрили Стара Загора като град с много добро съвременно развитие и инфраструктура, с богато и добре експонирано културно-историческо наследство, със забележителности, които са атрактивни за туристически посещения и събития, които имат потенциал да привличат туристи. Те създадоха ползотворни контакти с представители на местния туристически бизнес по време на проведените срещи с тях.

В края на инфотура туроператорите, членове на АБТТА, изразиха своята готовност да съдействат за ефективното позициониране на ресурса на общината на туристическия пазар, както и да включат обекти и събития от региона в предлаганите от тях туристически пакети.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн