Цветан Цветанов в Стара Загора: ГЕРБ ще насочи приоритетно вниманието си към зеленчукопроизводството и овощарството

STZAGORA.NET


Ще насочим приоритетно вниманието си към зеленчукопроизводството и овощарството. Имате нужда от нашата подкрепа и ще я получите, защото ние сме доказали, че се грижим за българските земеделски производители. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов при посещението си днес на централния общински пазар в Стара Загора, който бе обновен по програмата „Джесика“ за 2,8 млн. лв.

Цветанов подчерта пред търговците на земеделска продукция, че новият пазар е голяма придобивка за града и с реализирането на този проект е изпълнено обещанието, дадено от кмета Живко Тодоров към местните производители и търговци преди 3 години.

„Правителството на Орешарски не подписа споразумението с Европейската комисия за новия финансово-програмен период и едва служебното правителство, още в първите 10 дни от встъпването си, направи това. Именно забавянето е причината за липсата на плащания към земеделските производители. Първата крачка, ако ГЕРБ се върне в управлението, ще бъде разблокирането на плащанията по еврофондовете. Искаме да Ви дадем глътка въздух, но затова ни трябва вашата подкрепа на 5 октомври“, посочи заместник-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов припомни, че по време на управлението на ГЕРБ България усвояваше средства от всички европейски фондове и нямаше нито една блокирана европрограма, което създаваше възможност за ритмично разплащане на държавата със земеделските производители.

По време на посещението си на централния общински пазар в Стара Загора председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ беше придружен от водачът на листата на партията в областта Лиляна Павлова, кандидати за депутати от листата и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова.#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн