Кметът на Гълъбово Николай Тонев откри клуб на миньора и енергетика в града

STZAGORA.NET

Кметът на Гълъбово Николай Тонев откри официално Клуба на миньора и енергетика. Той преряза трикольорната лента заедно със секретаря на Националния съюз на миньорите Жельо Желев.

Клубът е регистриран на 10 август миналата година, но сега вече ще си има и помещение в центъра на града, в старата сграда на Общинския съвет, зад съда. Като сдружение Кубът на миньора и енергетика ще бъде част от Националния съюз на миньорите и енергетиците, който е със седалище в Стара Загора.

Членовете на Клуба на миньора и енергетика в Гълъбово са 55. Те са пенсионирани миньори и енергетици, със сходни интереси и с отворени сърца да приемат и нови членове, без ограничение във възрастта. Сегашните членове на гълъбовското сдружение са с дългогодишен стаж в сферата на енергетиката. Целта им е да се срещат и да обсъждат сходните си интереси, а и според тях самите могат дори да подпомагат с компетентни съвети сегашните ръководствата на тецовете и мините в региона.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн