Николай Бареков: “Няма да купя нито един глас!”

STZAGORA.NET

Николай Бареков

Ще бием ДПС на изборите. Това заяви лидерът на “България без цензура” Николай Бареков. Той се включи в “Предаването на Карбовски” пряко от Велико Търново, където в момента е на предизборна обиколка.

Събирам много млади хора от всички населени места, които посещаваме. Говорим нормални неща, можем да направим много, стига да имаме обща енергия, обясни Бареков. На хората им е ясно, че България имаше нужда от млад, енергичен човек като мен. Първоначално бях сам с няколко човека по площадите, постепенно хората станаха хиляди. Сега е повече от сигурно, че ще бием ДПС, според социолозите само ГЕРБ и БСП са пред нас, допълни лидерът на “България без цензура”.

Той е категоричен, че в българските региони няма усвоени европейски пари. “Като видях в каква бедност живеят хората, разбрах, че сме построили див капитализъм. Затова сега ние искаме да подкрепим бизнеса, да има повече работни места за млади българи, свобода за бизнеса, либерална пазарна икономика.

В социален план най-важната ни цел е да има безплатни лекарства за деца до 7 години. Между 70 и 100 млн. на година са парите за лекарства на децата, но те се крадат, вместо да се използват. Пари в хазната има, но държавата не харчи дори парите, които сама е отпуснала”, убеден е Бареков.

Той представи кандидатите за евродепутати от “България без цензура”, за които е сигурен, че ще влязат в Европарламента – това са експертите Рада Коджабашева, Ивелина Йосифова, Даниела Колева.

На тези избори ще има много купени гласове. Резултатите ще бъдат изкривени, защото ние сме единствената партия, която няма да купи нито един глас. Аз не искам да загубя истинските гласоподаватели на нашата партия, заяви Бареков.

Той коментира и слуховете, че ще бъде ударен с компромат точно преди изборите. Няма как да бъда ударен, защото не съм злоупотребявал с нещо, нямам и пороци, ако бях обратен или болен от нещо, щях да си призная, заяви лидерът на “България без цензура”.
(tv7.bg)
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн