Пуснаха в продажба нов луксозен албум за забележителностите на Стара Загора

STZAGORA.NET
Луксозен албум за историята, културата и забележителностите на Стара Загора излезе от печат в три варианта – на български, руски и английски език. Изданието е в тираж 5000 екземпляра. Обемът му е над 100 страници, съдържа над 200 снимки.

Съставител на албума е Петко Монев, управител на фирма “Дъга+”. Текстовете са на изкуствоведа доц. д-р Марин Добрев, директор на Градската художествена галерия, на историка доц. д-р Светла Димитрова и на ландшафния архитект Тенко Дянков.

Албумът може да се закупи на цена 15 лв. в печатница “Дъга+” и двата й офиса, в Художествената галерия, Регионалния исторически музей и Туристическия информационен център на Стара Загора. Водят се разговори за дистрибуцията му и в старозагорските книжарници “Пингвините” и “Хеликон”. Сайтът на “Дъга+” е на следния адрес: www.dagaplus.com

Преводите на текстовете са на Вера Димитрова и Георги Динев. Разкошните фотоси са заснети от Цветан Четъшки, Слави Славов, Рад Димитров, Жейна Желева и Ани Георгиева. Включени са и снимки от архивите на Регионалния исторически музей, Художествената галерия и Радио Стара Загора.
#vvv

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн