Д-р Евгений Желев: Бил съм предаван, но не позволявам да бъда продаван

STZAGORA.NET

Д-р Евгений Желев

Д-р Евгений Желев гостува днес, 24 април, в предаването на ТВ Стара Загора “Още по темата”. Ето какво заяви той пред Мариела Чорбаджийска:

За Стара Загора и местната власт:

“Да, Стара Загора е работещ проект. Много се радвам, че градът се развива в положителна посока. Всъщност това трябва да бъде ангажиментът на всяка местна власт, без значение от коя цветова партийна окраска е избраният кмет. Той е лидерът, личността, която трябва да води общността и да изпълнява определени цели. Ако кметът може да накара обществеността да приеме тези цели за свои, тогава изпълнението им става значително по-лесно”.

За политиката, избора и морала:

“От опита, които имам като политик, разбрах, че е важно да работиш възможно най-открито. Преди всичко да формулираш проблемите ясно, да ги поставяш на обществено обсъждане и да ангажираш максимален брой хора и структури за решаването им. Аз съм против типа отношения, формирани чрез задкулисието. Хората имат правото, когато изберат някого, да знаят какво прави и в какви взаимоотношения влиза. Още нещо – БСП никога не е била толкова предавана и така унизявана, както е сега. Аз съм бил предаван. Разбирам хората, които са ме предавали. Не им се сърдя. Но не позволявам да бъда продаван. И затова съм в АБВ”.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн